Verhuur2018-10-27T01:01:17+00:00

Contactpersoon verhuur

Goedendag!

Ik ben Peter, man van de verhuur. Bij mij ben je op het juiste adres als je vragen hebt over de verhuur van ons clubgebouw “De Sprankel”. In de afgelopen jaren hebben we met z’n allen de handen uit de mouwen gestoken om ons clubgebouw weer helemaal spik-en-span te maken. Onder andere is de keuken helemaal verbouwd, hebben we de sanitaire ruimte grondig aangepakt en is de kampvuurkuil voorzien van een geluidswand. Daarnaast zijn bijna alle spellokalen verbouwd en is het palenhok achter op het veld uitgebreid. Dit is niet alleen fijn voor onszelf als groep, maar ook voor jou! Het heeft wat tijd gekost, maar daar staat tegenover dat iedereen zich weer helemaal thuis voelt in ons clubgebouw.

Heb je vragen of wil je weten wat ons clubgebouw allemaal te bieden heeft? Kijk dan eerst even op de verhuurpagina. Mocht je daarna toch nog vragen hebben, vul dan het contactformulier op onze contactpagina in.

Ik wil graag huren!

Plattegronden

Begane grond
Zolder

Verhuurvoorwaarden

Algemene Voorwaarden Scoutingaccommodatie 2011
Algemene Voorwaarden Materiaalhuur 2011

Vragen over de verhuur?

Wat is er in de buurt te doen?

Omgeving

Meer activiteiten in de buurt

Uitpunt