Resultaat Rabobank Clubkas Campagne

Bedankt voor jullie stemmen!

De Rabobank Clubkas Campagne is weer achter de rug en willen we jullie graag vertellen wat het resultaat is. Deze Rabobank Clubkas campagne is inmiddels in heel de regio bekend en ook andere verenigingen en goede doelen weten hun weg te vinden naar deze mooie maatschappelijke actie. Het aantal deelnemende partijen neemt dus toe en de deelfactor ook. Daarnaast zien we dat het totaal aantal stemmen die worden uitgebracht ook toenemen. Dit mede omdat de meeste verenigingen of goede doelen dicht in de lokale samenleving staan en dus graag gesteund worden. Ondanks deze toename van deelnemers en stemmen hebben we het weer goed gedaan. Dit kan alleen met jullie hulp en jullie stemmen.

Op 25 oktober werd de prijs uitgereikt door Marijke Butteling van de Rabobank Langstraat en konden we zien wat het resultaat was. Het bedrag is €996,78 en het aantal stemmen wat we hebben gekregen is 232. Een mooi resultaat als je dit vergelijkt met de stemmen van afgelopen jaar, namelijk 223.

We kunnen weer trots zijn het aantal mensen wat ons een warm hart toedraagt en wat op ons gestemd heeft.

Bedankt voor jullie stemmen en Rabobank de Langstraat, bedankt voor deze mooie prijs en actie die goed laat zien hoe maatschappelijk betrokken jullie zijn.

Heb jij dit jaar niet kunnen stemmen omdat je geen lid? Wat ook handig is om te weten, is dat sinds dit jaar de leeftijdsgrens van minimaal 18 jaar is komen te vervallen. Dus als jeugdlid kun je nu óók lid worden van de Rabobank. Ga nu alvast naar https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden en wordt lid, zodat ook jij volgend jaar kunt stemmen.

Cheque Rabobank Clubkas Campagne 2018
2018-11-09T00:15:30+00:00