Lidmaatschap2018-10-27T01:18:34+00:00
Willem

Hallo!

Als je graag bij Scouting Jan de Rooij wilt komen en meer informatie wilt over het lidmaatschap bij onze Scoutinggroep, dan kun je hier alles vinden. Zo kun je vinden bij welke speltak je terecht komt, hoe duur (of misschien wel: hoe goedkoop) de contributie is en wat je allemaal aan moet schaffen op het moment dat je daadwerkelijk lid wordt. Daarnaast vindt je hier ook ons adres en de opkomsttijden op een zaterdagmiddag.

Mocht je toch nog vragen hebben, stel ze dan via het contactformulier.

Zaterdag 14:00-17:00 uur

Speltakken

De term speltak is bij Scouting een ander woord voor de leeftijdsgroep. Bij Scouting Jan de Rooij kennen we de volgende speltakken:

Elke speltak heeft een programma wat aansluit op de leeftijdsgroep van de leden van die speltak. Op de pagina per speltak krijgt u een indruk van de activiteiten die zij organiseren om het de leden zo leuk en uitdagend mogelijk te maken.

Een kijkje nemen? Dat kan!

Kom kijken

Contributie

Bij Scouting Jan de Rooij innen wij de contributie van onze leden via automatisch incasso. Dit gebeurt telkens aan het begin van het kwartaal, vier keer per jaar dus.

De contributie is afgestemd op onze speltakken zodat we per speltak genoeg geld hebben om leuke dingen te organiseren en nieuw spelmateriaal aan te schaffen.

Vrijwel alle activiteiten die door het hele seizoen georganiseerd worden, zijn gedekt door de contributie. Alleen voor (zomer)kamp en kampeerweekenden kan een extra bijdragen gevraagd worden.

Per speltak hanteren wij de volgende contributiegelden:

• Bevers: €25,-
  • Meisjeswelpen: €25,-
  • Jongenswelpen: €25,-
  • Gidsen: €27,50,-
  • Verkenners: €27,50,-
  • Explorers: €27,50,-

Ik vind Scouting super tof!

Word lid